6.14.2010

İtalya'nın da tadı yok. { İtalya 1-1 Paraguay }



İngiltere'den sonra İtalya'da tatsız başladı. Paraguay ile karşılaşan İtalyanlar , sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. İtalya'nın golünü de Rossi atarken , Paraguay'ın golü Antonin Alcaraz'dan geldi. Bu sonuçla İtalya gruba 1 puanla başlamış oldu.

Maçın ilk yarısında Paraguay çok etkiliydi. Enerjileri hiç bitmeyecek sandım. Çok hızlı ve etkili pres yaptılar. Bir an düşündüm acaba 90 dakika böyle sürer mi diye ama imkansızdı. Olağanüstü bir çabayla oynadılar ilk yarıyı. Bir yan toptan gol de buldular ama maç geneline yayamadılar. Cardozo oynamayınca hücumda biraz etkisiz kaldı diyebiliriz. Yine de iyi iş yaptı Paraguay.. Kalan maçlar için umut ve ışık saçtı. Yarın Slovakya , Yeni Zelanda'yı yenerse o da iyi bir avantaj yakalayacak.

İtalya'ya gelince akıllı ve ekonomik oynadılar. Oyunun genelinde çok fazla etkili olmasalar da genel olarak ikinci yarıda üstündüler. Onlar da bence hücum yönünden eksik kaldılar. Iaquinta ve Gilardino o kadar etkili olamadılar. Etkili isimler vardı ama.. Mesela Pepe. Çok koştu , çok çabaladı , çok da iyi oynadı. Bu sezon Udinese'de başarılıydı çok. Yeni sezon da Juve'de oynayacak. Çok çok beğendim gerçekten çok iyi oyuncu. Adını sık sık duyacağız ileri ki dönemlerde...

Son parantez TRT spikerine... Artık emekliliği gelmiş iki spikerden üstüste maç izledik. 90 dakika boyunca Montolivo'ya Montolino diyerek bir rekora imza attı. Ayrıca aralarda da Cardoza falan demeye başladı , dedim acaba yeni futbolcular mı türüyor ? Yeter artık bu adamlardan biraz gençlerin önünü açın arkadaş. Diliniz dönmüyor artık , çıldırdık burada !

Bahis Tahmin'de yine alt olayına takıldık. İtalya yenemedi ama 2-3 gol demiştik , Hollanda alt bitti. Japonya'da doğru tahmin yaptık. Yarın için ;

Slovakya-Yeni Zelanda : Slovakya kazanır.
Fildişi - Portekiz : Alt olur.
Brezilya - Kuzey Kore : Brezilya kazanır.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Paraguay istediğini aldı

jacques dedi ki...

Kesinlikle.

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails