6.17.2010

Nijerya intihar etti ! { Yunanistan 2-1 Nijerya }



Günün 17.00 maçında Nijerya ile Yunanistan ölüm-kalım maçına çıktı. Kazanan şansını devam ettirecek kaybeden kupaya elveda diyecekti. Yunanistan kazandı. Oscar Ruiz'in yardımlarıyla Nijerya'yı yendiler. Yunanistan'ın gollerini Salpingidis ve Torosidis kaydetti. Nijerya'nın tek golü Kalu Uche'den geldi...

Maçın başında Nijerya çok etkiliydi. Ben Yunanistan'ı farklı yenebileceklerini bile düşünüyordum. Golü de erken bulmuşlardı. Nijerya artık rahat götürür diyordum ki , Kaita'nın pozisyonu oldu. Sanki kırmızı kart ağır oldu gibi geldi ama bilemiyorum. Olan oldu hakem kararını verdi ve maçın kırılma anı bu oldu.

Bu dakikadan sonra Samaras oyuna girdi ve Yunanlar yüklenmeye başladı. İlk yarının sonuna doğru beraberlik golünü buldular. İkinci yarıda oyun biraz daha dengelense de son 15 dakikaya girerken Enyeama'dan beklenmeyecek bir hata geldi ve komşu bunu da değerlendirdi. Son dakikalarda Nijerya kontratakla bir gol kaçırdı ki akıllara zarar zaten.. Bildiğiniz intihar etti Nijerya..

Komşu umutlarını son maça yani Arjantin maçına bıraktı. Bu kadar zayıf bir ekiple üç puan aldıklarına şükretseler iyidir bence. Arjantin ve Güney Kore bu gruptan çıkacak gibi gözüküyor. Nijerya'nın matematiksel olarak şansı var hala ama zor.

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails