6.29.2010

Colomb olmaya gerek yok !

 Amerika'yı Colomb mu , Zheng He mi keşfetti henüz net değil ama bu sıralar Amerika'daki iyi futbolcuları görmek için kaşiflere ihtiyaç yok. Hiç aklıma gelmezdi bir gün Amerika'yı seyretmekten keyif alacağım. Yazılacak çok oyuncu var ama ben birini yazacağım. Michael Bradley ...



Babasının oğlu Bradley , Amerika teknik direktörü Bob Bradley'in oğlu oluyor. Oğluna kıyak mı geçiyor bu denir aslında en başta ama öyle değil. Bob Bradley gittiği her takıma oğlunu da götürüyor ve futbola ısındırıyor. Kariyerine MLS'de başlamış 16 yaşında. Şuan Borussia M'gladbach'ta oynuyor 1987 doğumlu.4 yıllık kontratının 2 yılını doldurdu bu sezon.

Michael Bradley kupada ve Bundesliga'da çok başarılı bir sezon geçirdi. Bundesliga'nın vasat takımlarından olan Mönchengladbach'ta 28 maça çıktı ve 5 gol attı. Mevkii olarak iki yönlü oynayabiliyor ama defansif yanı daha ağırlıklı. Saçları sıfıra vurunca da Fabian Ernst'e benzettim. Bitmek bilmeyen bir enerjisi var. Gana maçında böyleydi , uzatmalarda dahi koşuyordu ileriye top çıkarıyordu çok dikkatle izlemiştim o maçta da. Ayrıca golcü ve tamamlayıcı bir özelliği de var. Koyacağım videolarda da bunu görebiliriz. Yine Galatasaray'ın hatta Bursaspor'un ihtiyacı olan bir mevkiiye cuk oturur Bradley. Çok büyük paraların da döneceğini sanmıyorum transferinde. Nitekim Gladbach'ta oynamak var , Galatasaray'da oynamak var. Eğer ciddi anlamda ilgilenilirse , ki umarım öyledir , çok çok yararlı olacaktır.

Bir kaç video ile yazıyı tamamlayalım.




0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails