6.14.2010

Bu ne biçim maç ?! { Kamerun 0-1 Japonya }



Dünya Kupası'nın 3.gününün ikinci maçında Japonya ile Kamerun karşı karşıya geldi. Baştan sona orta saha mücadelesi olarak ve sıkıcı geçen maçı Japonya , Keisuke Honda'nın attığı golle 1-0 kazandı.

Le Guen'in Kamerun'undan pek umutlu değildim açıkçası. Muhsin Ertuğral maçtan önce verdiği bilgide takım içinde sorunlar olduğunu söyledi. Bunun göstergesi çok açıktı bugün. Hiç bir organize atak göremedik. Eto'o çok etkisizdi. Motip çok kötü oynadı. Yerini Geremi'ye bıraktı da son 10 dakika biraz rahatladık. Assou Ekotto çok etkili ve hareketliydi. O biraz heyecan kattı maça o kadar.

Japonya derli toplu oynayarak turnuva öncesi kaybettiği hazırlık maçlarındaki görüntüyü kafamızdan sildi. Maç boyunca etkisiz Kamerun'u durdurmakta zorlanmadılar. Golü atan Honda çok iyi bir oyuncu gerçekten. İnamoto,Nakamura gibi yıldızlarıyla da turnuvada en azından ikinci turu görebileceklerini düşünüyorum.

Kupada 2.5 altı furyası devam ediyor aynı hızıyla. :) Şunu açıkça söylemeliyim ki turnuvanın en sıkıcı mücadelesi olmaya aday bir maçtı.Bu maçı bir de Tansu Polatkan sununca Emena'lar falan çıktı ortaya. Of Trt demeye devam ediyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails