6.22.2010

AES { Arjantin Eleme Sistemi}



B grubunda gecenin maçları G.Kore - Nijerya ve Yunanistan-Arjantin idi. Çok güzel maçlar oldu ve Arjantin, Güney Kore ile birlikte tur atladı. Arjantin maçı ağırlıklı bir yazı yazacağım bu grupta.

Öncelikle Arjantin'in karşısına güçlü rakip gelmedi diyenler artık biraz daha düşünsün. Yunanistan'ı hiç beğenmiyorum ama bugün ki Arjantin'in oyunu harikaydı. Özellikle ikinci yarıda tüm oyunu domine ettiler , pozisyon vermediler ve sonlara doğru iyice baskıyı artırarak Yunanistan'ı madara ettiler. Kupa öncesi çok zor bi grup değildi ama Nijerya ve Güney Kore kendine göre iyi ve dişli rakipler. Kaliteli kadroları var , kabul edelim.

Arjantin'de Veron , Messi , Otamendi ve Rodriguez çok çok iyilerdi. Kanattan darmadağın etti Rodriguez , Veron hatasız oynadı. Messi kalabalık defans içinde iyi uğraştı. Güzel işler yaptı.. Pastore oyuna girdikten sonra kısa sürede de olsa pas trafiğini artırdı. Bu ilginç bi göze çarpan olaydı. Bundan sonraki maçlarda Pastore'ye şans vermeli Maradona.

Güney Kore-Nijerya maçı da ilginç bi maçtı. Nijerya farklı kazanabilse o bile çıkabilirdi bugün. Onlar da iyi takımdı ama hakem bitirdi onları ikinci maçta. Bugün ki maçta da iki takım da iyi mücadele etmesine rağmen Güney Kore puan almasını bildi. İkinci gol , Park Chu Young'ın golü mükemmeldi. Yanılmıyorsam turnuvanın ilk frikik golü.

Arjantin birinci , Güney Kore ikinci bitirdi. Böylece ilk eşleşmeler de Arjantin-Meksika , Güney Kore- Uruguay oldu...

1.Arjantin 9
2.G.Kore 4
3.Yunanistan 3
4.Nijerya 1

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails