6.19.2010

Olmadı be Harry !... ( Avustralya 1-1 Gana )







Çok güzel başlamıştı maç...Harry ilk 11'de, Avustralya bastırıyordu. İşte özlediğimiz, istediğimiz Avustralya diyorduk. İyi başlayan Avustralya 11. dakikada her ne kadar Kingston'ın hatasından da olsa golü buldu.

Herşey iyiydi, güzel gidiyordu. Ama o lanet 24. dakika... o lanet top bula bula Harry'nin elini buldu. Ondan sonrası malum...Harry'i uzun bir süre beklemek sadece 24 dakika içinmiş...ama olsun be...Harry'i görmek güzeldi.

Maçtan kısa kısa notlar düşmek istiyorum ;

* Geçtiğimiz Almanya maçı sonrası Lucas'ı eleştiren, iyi transfer değil, iyi oyuncu değil diyen ahmaklara çok güzel bir cevap oldu. Her Gana atağında Lucas vardı.

* Bresciano maçın en kötüsüydü. Bütün topları ezdi. Avustralya'nın ataklarında hız kesen, topu kaptıran, atağı bitiren futbolcu oldu. Çok kötüydü...çok

* Gana yine çok iyiydi. Bir diğer maç hakkındaki yazımda da belirttiğim gibi son vuruşları daha iyi olsaydı çok farklı yerlere gelebilirlerdi.


* Bu maçta spikere diyecek laf bulamıyorum. Verdiği bilgilerin yanlışlığı, gereksiz bilgileri vermesi ( Bu konuda tek müsammaham Ertem Şener'dir ), İsim telafuzu...varoğlu var.

Ben kimin ne yaptığını bilmek istemiyorum, bilmek istesem oturur araştırırım internet başında.

Kimin kime atladığından, kimin kimi aldattığından, kimin kime ne yaptığından, kimin ne dediğinden banane... Futbolun magazin tarafını severim ama maç içinde değil. Çok anlatmak istiyorsan maçtan sonraya program koy, çık orda anlat.

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails