6.15.2010

Hakemler bile sıkıldı,ofsayt kaldırmıyor.{ Y.Zelanda 1-1 Slovakya}



Afrika'da ilginç şeyler olmaya devam ediyor. Kısır maçlardan biri de bugün oynandı. Hiç beklenmedik bir şekilde Zelanda , Slovakya'dan puan aldı. Herkes fark atacak diye beklerken Yeni Zelanda çok iyi bir oyun sergileyerek maçı berabere bitirdi. İki golde de ofsayt kokusu var.. Slovakya'nın golünü Ankaragücü'nün golcüsü Robert Vittek attı.Zelanda'nın tek golü 90+3'te Reid'den geldi.

Slovakya çok etkisiz başladı. İlk yarıda gol girişimleri pek azdı. Buna karşın Yeni Zelanda iyi savunma yaptı. Robert Vittek maç boyunca çok çabaladı. Çok da güzel bir kafa golü attı ama bariz ofsayttı olsun. Ofsayttan da olsa gol olsun arkadaş. Aç kaldık artık.. Belki hakemler de sıkılmıştır da kaldırmıyordur bayrak. :)

Yeni Zelanda çok kötü bir oyun oynamadılar. Bir sürpriz yapacaklarını düşünmüyorum kalan maçlarında ama aldıkları 1 puan onlar için tarihi olsa gerek. Yıllar sonra katıldıkları kupaya bir puanla başladılar. Bahisçileri de yaktılar muhtemelen.

Gün sürprizle başladı. Şimdi sahne Portekiz ve Fildişi Sahilinde. Drogba ve Kader Keita yedek. Kalan dakikalarda oyuna girerlerse onları da izleme fırsatı bulacağız.

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails