6.29.2010

Baygın Portekiz. { İspanya 1-0 Portekiz }



Baygın Portekiz dedim çünkü son 25 dakika resmen İspanya Portekiz'i bayılttı. Rezil rüsva etti desek az olmaz herhalde. Gecenin maçı , İspanya-Portekiz'di. İspanyollar Villa'nın golüyle 1-0 kazandı ve Paraguay'ın rakibi olmayı başardı.

Şimdi yazılacak o kadar çok şey var ki.. Hangisinden başlasam diye düşünüyorum. İlk olarak gecenin starı Ronaldo'dan bahsedeyim. Bugün Villa performansıyla Ronaldo'yu ezdi. En iyi futbolcular sıralamanızı tekrar gözden geçirin. Maç boyunca hiçbir şey yapmadı ve takımın da yaptıklarını yok etti. 10 kişi hatta 9 kişi oynadı Simao'da hiç oynamadı çünkü. Ronaldo'nun yaptığı en istikrarlı şey , şu stadın dev ekranında kendine bakmak. Sanki bir artist gibi ha bire kendine bakıyor. Gerek kalmadı zaten , şimdi evinden bol bol televizyona bakacak. :)

İspanya maçın başında etkili oldu Portekiz karşısında. Torres ve Villa ile etkili olmaya çalıştı ama Torres'e fırsat vermedi özellikle Coentrao. Coentrao'yu da çok beğendim hem savunmada hem de hücumda müthiş etkili oldu. Torres dediğim gibi gününde değildi yerine giren Llorente çok daha etkili oldu. Portekiz savunmasını rahatsız etti ve nitekim golü de buldu. Herşey o golle başladı. O dakikadan sonra İspanya resmen ortada sıçan oynadı Portekiz'le. Sinir bozucu şekilde oyunu kontrollerine aldılar.

Ispanya bugün o gruptaki ölü toprağını üzerinden atmış gözüktü. İleride bir Paraguay maçı var. Muhtemelen Brezilya-İspanya eşleşmesi izleyeceğiz son dörtte. O da müthiş bir mücadele olacak. Bakalım Paraguay bir sürpriz yapar mı ? Yoksa İspanya bu üst düzey performansını sürdürür mü ? Göreceğiz ilerleyen günlerde...

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails