6.12.2010

Komşu tırt ! { G.Kore 2-0 Yunanistan }



Turnuva başında yakın çevreme hep söyledim. Bu turnuvanın en zayıf ekiplerinden biri Yunanistan diye. Hatta Avrupa takımlarından en kötüsü. Hem kadro , hem oynadığı oyun açısından. Grup elemelerinde de çok iyi değildiler , Ukrayna'yı ite kaka geçtiler. Keşke geçemeselerdi de Ukrayna gelseydi , hiç değilse Ukraynalı kızları görür içimiz açılırdı.

Otto Rehaggel artık bırakacağını kendi de biliyor. Turnuvanın en yaşlı hocası eğer yanlışım yoksa.. Bu yüzden kendini aşan işler yapmaya kalktı 4-3-3 denedi. Beceremedi. Güney Kore'yi çok fazla önemsememiş olsa gerek. Güney Kore'yi hep tutmuşumdur turnuvalarda. Kaliteli oyuncuları var ve takım oyunu oynuyorlar. Tempoyu iyi ayarladılar ve maç sonuna kadar Yunanistan'ı eze eze yendiler...

Komşu yalan oldu.

1 yorum:

cancolfan dedi ki...

Siteye de yazdım. Güney Kore biraz daha teknik ve fizik gücü biraz daha iyi olan bir ekip olsaydı turnuvanın sürpriz ekibi olabilirdi. Son vuruşları çok zayıf. En azından fizik güçlerini arttırabilirlerse Arjantin'in ardından 2. olarak ilerki turlarda sürpriz yapabilirler.

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails