4.28.2010

Mat !



Resimde görüyoruz. Tam 8 kişi savunmada + kaleci. Bir tek yanılmıyorsam Eto'o ilerde. Hakikaten harikulade defans , müthiş zafer.

ve Mourinho... Çok büyük hoca olduğunu bu maçta göstermiştir. Guardiola 5 kupa da aldıysa bi sezonda karşısına İnter'in çıkmadığına şükretmeli. Tam anlamıyla Barcelona'yı aciz ettiler. Tamamen durdurdular. 100 bin seyircinin müthiş desteğiyle Barcelona adeta kilitlendi. Vakit geçtikçe Barca umudunu yitiriyordu ki Pique kızdı ve "Pique'rim haa!" dedi ve golü attı.Bu gol yetti mi, hayır. Kalan dakikalarda daha da dirildi Barca. Bojan ile bir gol de buldu ama olmadı, sayılmadı. Bence buz gibi goldü. Kol yapışıktı vücuda. Neyse İnter turu geçmeyi başardı. Bence tamamen hakederek...

Guardiola neden Mourinho'dan daha iyi bu maçta gördük. 0-0 giden maçta en önemli kozu olan İbrahimovic'i çıkarıp , Bojan'ı aldı. Busquets de çıkınca takımın boy ortalaması düştü , Lucio defansta çok rahat kaldı. Nitekim golü de en uzun boylu oyuncu attı. :)

Hikmet Karaman maç sırasında söyledi. Bugün Mourinho nasıl 4-4-1-1 oynanır gösterdi diye. Hakikaten katılmamak mümkün değil. Hatta 4-4-1'e döndü 10 kişi kaldıktan sonra. Milito , Eto'o , Lucio kusursuz oynayanlardı. Son şampiyon gitti gümbürtüye.

Mourinho'nun maç sonu sevinci de mükemmeldi. Ben tek'im ve bir numarayım dercesine parmağını kaldırdı. Bence de öylesin Jose !

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Tam derslik bir maçtı, 90 dakika nasıl savunma yapılır resmen ders verircesine tüm dünyaya anlatıldı jose tarafından.Maçın sonunda ise öyle bir moda girildiki nerdeyse ayağa kalkarak alkışlayacakdım.Tebrikler Jose kuponumu tek maçtan yatırmış olsanda tebrikler.
Ya bi Messi vardı ne oldu ona?

jacques dedi ki...

aynen öyle oldu ama bu tura bütün olarak bakmak lazım. 1-0 dan 3-1'e dönmüş bir maç var İtalya'da. Bugün Messi'yi durduran bir Cambiasso ve İnter defansı var. Messi'nin her maç aynı performansı göstermesi imkansız çünkü o kadar büyüdü ki gözlerde bir rakip hocanın önlem almaması intiharı olur. Bu yüzden şahsi düşüncem artık çok çok büyük bi yıldız çıkmaz dünya futbolunda. Durdurulamayan bi futbolcu olmaz yani.

Adsız dedi ki...

Yani öyle zaten zaman, Yaya Toure, Mascherano, Essıen, Cambıasso'ların zamanı.Yani bu engeli Messi aşamamışsa kim aşar muamma.

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails