4.21.2010

1 değil , 2 değil...




Bu sabah antrenmanında Caner - Arda kavgası yaşandı. Çok çirkin görüntüler vardı. Caner'in dudağı kanadı. Neill'den anlaşılana göre yumruklaşma olduğunu anladık. Neden bu noktaya geldi Arda ? Suç kimde ?

Suç basın ve yönetimde. Kaptan olmasına ne gerek vardı Arda'nın ? Arda'yı bu yaşta kaptan yaparak büyük yükler yüklediniz. Her maçta kurtarıcı olarak Arda'yı bekledik. Kaptan aşağı , kaptan yukarı. Kaptanlık zor iştir. Mahalle maçlarında yapardım bende tabii daha kolaydı. :)

Basın.. Ah o basın. Arda'nın ceketinden , ayakkabısından , paçasından , tişörtünden çekiştire çekiştire sündürdüler. Bir erkeğin sevgilisinin olmasından ve ona sürpriz yapmasından daha doğal ne olabilir ? Gay mı olsaydı ? Ayıptır yahu...



Yine de bugünkü kavganın gelişine kadar ki sebepler ne kadar çok olursa olsun Arda hatalıdır. Sen bu takımın kaptanısın. Şöyle bir bak gelmiş geçmiş kaptanlara hangisi kavga edip başka bir futbolcuyu dövmüş. Hangi Avrupalı futbolcu deplasmanda karşı takım oyuncusuyla kavga etmiş ? Yabancı oyuncuların şaşkınlığı ortada. Avrupa çok farklı.Bunlar yakışmıyor Arda'ya. Bülent Korkmaz'lardan , Hakan Şükür'lerden alınan bu pazuband böyle şeyleri haketmiyor. Bence Arda kalan 4 maçta kaptan olarak çıkmamalı. Birinci Kaptan Ayhan , ikinci kaptan Sabri olmalı. Sezon sonunda da gidecek mi , kalacak mı Rijkaard karar verecek. Bana kalırsa Arda'nın kaptanlık yapamayacağı 20 Nisan 2010 sabahı apaçık ve net bir şekilde ortaya çıkmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails