4.04.2010

Kaybolan heyecan ! { FB - Kayseri}




Öncelikle Fenerbahçe-Kayserispor maçında seyirciyi övmek lazım. İnanılmaz bir hava yaratıyorlar, baskı yaratıyorlar. Futbolcularda hakemin üstüne gelerek seyirciyi arkasına alıp ona da baskı uyguluyorlar. Bu etik veya değil bilmiyorum ama bana göre mantıklı. Her takım bunu yapabilir...

Güiza sakatlandıktan sonra Gökhan Ünal oyuna girdi ve bu değişiklikle anladık ki Semih-Daum arasında ciddi anlamda bir sıkıntı var. Açıkçası artık Semih'in Fenerbahçe'den ayrılacağını düşünüyorum. Nereye gider ne yapar bilemeyiz ama kaliteli golcü olduğuna şüphe yok.

Kısaca maça bakarsak aslında konuşulacak pek bişey yok. Baştan sona Fenerbahçe'nin elinde giden bir maç oldu. Kayserispor diri oyununu ve heyecanını kaybetmiş. Bunun sebebi olarak Tolunay hocayı görüyorum. Sezon sonu gidecek olması sanki bezdirmiş onu. Maç sonunda röportajda da hakem hakkında soru sorulduğunda gayet bezgince cevap verdi. Ne yordu onu bu kadar hala aklım ermiş değil. Sezon sonu için bir dipnotu da ekleyelim. Kayserispor Şota'ya teklif götürmüş. Az Alkmaar'da antrenörlük yapıyor şuan, herhalde büyük ihtimal anlaşacaklardır.

Maç Notları :


Hakemler: Yunus Yıldırım, Adil Sinem, Ekrem Kan

Fenerbahçe:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer, Alex, Güiza (Dk. 28 Gökhan Ünal)

Kayserispor: Souleymanou, Hakan, Serdar, Aydın, Toledo, Abdullah, Shawky, Saidou, Mehmet Eren, Troisi, Makakula

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails