4.24.2010

Güle Güle Denizli !



Ligin en alışılmış takımlarındandı Denizlispor. Yıllardır ligde devamlılığı vardı. Şehir olarak gelişmiş bir kentin takımıydı. Gelişmiş dediğim insanı gelişmiş bir memleket...

Stadı da çok güzeldi. Özellikle zeminiyle , taraftarıyla hep diğer Anadolu takımlarına örnek teşkil etmiştir. Galatasaray için Denizli çok önemlidir. Fenerbahçe için de öyle ama Fenerbahçe'nin anıları biraz kötü. Malum bir şampiyonluğu Denizli yüzünden Galatasaray'a vermişti son maçta. Bu yüzden bana göre onurluca, şereflice ligde savaştılar yıllardır. Peki bu sene niye düştü ?



Cevap çok açık ve net. Denizlispor başkanı Ali İpek. Bir kulüp bu kadar kötü yönetilebilir. Sezona Kocaelispor'un direnişçi hocası Erhan Altın ile başladılar. Bence iyi bir seçimdi ama bir türlü o baskıyı kaldırmadılar hoca üzerinden. Sabretmediler ve gönderildi 3. haftada... Yerine dön dolaş sisteminin altın hocası Nurullah Sağlam getirildi. O da olmadı. Soyunma odasına inip küfür etmiş Ali İpek bey. Görevi bıraktı Nurullah Sağlam da... En son da Hakan Kutlu geldi. O da ikinci yarı hakikaten çok kaliteli top oynattı. Ben hatırlamıyorum ikinci yarıda Denizlispor'un hiç oynamadan kaybettiği bir maç. Beşiktaş'ı da , Galatasaray'ı da , Fener'i de zorladılar. İçerde , dışarda maç kazandılar ama son çırpınışlar kâr etmedi.

Denizlispor'un iyi yönetilmesi gerekli. Şehir sahip çıkıp alternatif adamlar çıkarmalı. Yoksa bir arpa boyu yol alınamaz.

Denizlispor'a BankAsya'da başarılar...

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails