4.17.2010

Biten Deplasman işkencesi ve Şampiyonluk Ateşi !


Galatasaray bu akşam Manisa'da Manisaspor'u Keita ve Baros'un golleriyle 2-1 mağlup etti. Deplasman galibiyetini en son 19. haftada alan Galatasaray takımı sonunda bu uğursuzluğa son verdi. Maç boyunca geçen haftaki protesto etkilemiş gibi geldi bana. Son dakikalarda bile prese devam etti.

30.hafta Galatasaray için bir dönüm noktası olabilir. Zira yarın derbi var. Her türlü sonuç artık yararlı olabilir. Beşiktaş kazanırsa potadaki takım sayısı 4'e çıkacak. Fenerbahçe yenerse potadaki takım sayısı 3 olacak. Berabere biterse yine 4 takımın umudu sürecek ama Galatasaray adına büyük bir umut olacak. Bursaspor için de beraberlik müthiş skor olabilir. Tersi düzü belli olmayan bir ligimiz var. Yani iki hafta sonra Bursa'yı üçüncü bile görebiliriz.

Arda'nın hareketi

Arda'yı tribüne çağıran taraftara karşı biraz soğuk davrandı. Kırgındı. Şimdi Arda eğer kırgınsan hafta içi neden taraftar haklı dedin ? Dediysen bugün niye soğuk davranıp devam ettiriyorsun bu yanlışı? Tamam haklıdır ama bir takım kaptanı takım içindeki huzuru sağlayabilmeli , yaraları sarabilmeli. Kaptan bunu yapmamalıydı.

Rijkaard'ın Arda için söylediği " Yüksek bir ağaçsanız , daha fazla rüzgar alırsınız" sözüyle yazıyı bitiriyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails