4.30.2010

Yattara Geri Geliyor !





Futbolun ve sporun güzel yanlarından biri iyi sporculardır. Bazı futbolcular vardır olağanüstü yetenekleri vardır. İzlemek keyif verir. Türkiye'de de var bir iki tane böyle oyuncu..

Biri Keita. Keita'yı izlerken şahsen büyük keyif alıyorum. Bir iki hareketten sonra ne yapacağını merak ediyorum. Tüm stad top ona geldiğinde ayağa kalkıp heyecanlanıyor. Bu da teknik ve dar alanda etkili olmakla alakalı bi durum. Keita gibi bir futbolcu daha var...

İbrahima Yattara. Standard Liege ile hazırlık maçında sakatlanmıştı. O gün bugündür adını unuttuk neredeyse. Fakat Trabzonspor sabretti , bekledi ve Yattara geri dönüyor. O da Keita gibi çok teknik bir iki hareketten sonrasını merak ettiren bir futbolcu. Trabzon şehrinin çok sevdiği bir oyuncu. Ankaragücü maçı kadrosuna almış Şenol hoca. Artık seyir zevki veren Keita'dan sonra bir oyuncu daha olacak son haftalarda ve kalırlarsa seneye de. Açıkçası ikisini karşılıklı bir maçta izlemek de hoş bir deneyim olur. Umarım ikisi de Türkiye'de futbol yaşantılarını sürdürür.

Futbol sizinle güzel.

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails