4.07.2010

Kırılma Noktası !



9.Hafta Fenerbahçe-Galatasaray maçı. Dakika 2. Çok şanssız bir sakatlık hakikatende. Emre'nin bu hareketinden sonra tarak kemiği kırılan Baros yaklaşık 3 ay forma giyemedi. Maç içinde Nonda oyuna girdi ve Baros'un yapacağını yapamadı. Ağır Nonda Fenerbahçe defansı arasında kayboldu gitti. İleride top tutamadı ve yenilgi serisine bir yenisi daha eklendi.

Aslında kırılma noktası bu kırık oldu Galatasaray için. Çok istikrarlı bir görüntü çizen Baros , 3 ay oynamayacaktı ve elde kalan Nonda vardı. O da bir iki maçta sakatlanınca işler tersine döndü. Yönetime eleştriler gelmeye başladı. Forvetsiz maçlar oynamaya başladık. Tüm işleyen düzen bozuldu yani. Baros'lu haftalara kadar 7 Galibiyet, 1 Beraberlik ve 1 Mağlubiyet almıştık.Devre arası geldi Galatasaray forvet arıyordu. Jo ile anlaşıldı, Giovani getirildi. Avrupa'da oynayacak forvetimiz kalmadı. Üstüne Jo gelir gelmez sakatlandı.Bildiğiniz Cenabetlik vurdu Galatasaray'ı.

Şimdi biraz halamıza bıyık takalım. Baros sakatlanmasa forvet alınmayacaktı. Belki tek sorunumuz olan orta sahaya bir takviye yapılacaktı. Tüm düzeni bozan bu sakatlıktır. Suçlu sensin şans ! Git başımızdan artık sakatlık belası !

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails