4.11.2010

Seni Kim Protesto Edecek ?



UltrAslan'ın protestosu vardı maç öncesi ve ilk yarının çoğunluğunda. İlk 5 dakika sustu tüm stad. Aslında bu planlanan bişeydi. Bu kadarına bizde tamam diyebilirdik ama uA kantarın topuzunu kaçırdı. Tezahüratı dillerine pelesenk ettiler. O tezahürat ,

Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde.
Galatasaray ruhu yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine.
Söyleyin çok mu birşey istedik, formanın hakkını ver dedik.
Biz yeri geldi 14 sene bekledik, sizin gibi ruhsuz görmedik.


Şimdi taraftar vardır. Kimisi profesyoneldir , kimisi işte böyle amatör ruhludur. Şampiyonluğa gidilecekse yine bu oyuncularla gidilecek sen kalkıp bu oyuncunun moralini bozarsan , hiç birşey alamazsın. Aferin size protesto ettiniz , Galatasaray Fan Peyç de arkanızda , bravo !

Sizi nasıl protesto edeceğiz bilmiyorum. Arda Turan'ın bu sezon yaptıklarınızı unuttunuzda mı protesto ediyorsunuz? Leo Franco'nun yaptığı hatayı Cech yapıyor , Valdez yapıyor ama yoook sizin Fenerbahçe maçıyla sezonunuz bitti. Ne denilebilir ki... Arda ile kiralık Jo'yu bir tutan zihniyeti yazmaya acıyorum. Hadi açın KanalTürk'ü Ahmet Çakar'ın söyledikleriyle kendinizi tatmin edin.



Maç için çok fazla not yok. Açık oynayan ve zayıf ekipleri çok kolay açıyor ve geçiyor. Lucas Neill ve Baros'u kutlamak gerekiyor. Hele Neill geldiğinden beri müthiş şeyler kattı. Galatasaray'ın en formda iki futbolcusu Neill ve Baros umarım onlarda yuhalanmaz.

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails