4.08.2010

Sakatlık Ekibi !




Galatasaray'ın en büyük rakibi yine kendisi oldu bu sezon da. İlk yarıda sakatlanan Galatasaray yıldızları ve transferleri bir türlü takıma dönemedi.

Galatasaray'a gelene kadar hastaneye gitmeyen Linderoth , artık futbol oynamıyor. Yaklaşık üç senede çok çok az maça çıkabildi ve en sonunda futbolu bırakmak zorunda kaldı.

Fenerbahçe maçında ayak tarak kemiği kırılan Baros , normalinden 1.5 ay daha geç iyileşti. Bunun sebebinin yanlış tedavi olması yine sağlık ekibine gözlerimizi çevirmemize sebep oldu.

Kupa maçında sakatlanan Harry Kewell , bugün çıkan haberlerle birlikte en az 2 hafta sonra çalışmalara başlayabileceği belirtiliyor. Kewell'ın kendi doktoru tarafından muayene edildiği söyleniyor ve kulüp doktorlarının sadece kontrol ettiği söyleniyor.

Barış ile birlikte gelen hızlı forvet Serkan Çalık , Galatasaray'a ilk geldiği seneden sonra dikiş tutturamadı. Neredeyse 1 yıl top oynamadı. Gençlerbirliği'ne gitti ve orada sorunsuz oynuyor. Gittikten sonra ilk açıklaması da " kulüp doktorlarının yanlış tedavisi" hakkında oldu.

Şimdi bunların hepsi tesadüf mü ? Herşey futbolcuya para vermek de değil , onlara iyi bakabilmek de aynı zamanda. Hiç ağlayıp sızlamaya gerek yok. İstiyorsanız Messi'yi getirin bir sakatlanır , 3 ay gelemez bir daha. Ya bu işin içinde başka bişey var yada bu bir iş bilmemezlik.

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails