4.05.2010

Tünelin Sonu...



Tünelin ucu karanlık. Evet maalesef aynen böyle. En güçlü aday olarak girdiği sezona geçen sene ki gibi erkenden havlu attı. Tabii futbol bu matematiksel olarak şans sürer ama oynanan oyunda bir ışık yok. Rijkaard bu maçta Ayhan-Barış-Sarp-Topal dörtlüsünü birden oynattı. Ayhan sol açık gibi oynadı ama yine yardım etti. Sonuç ortada...

Şimdi Rijkaard'a istifa diyenler var. Yahu arkadaş niye istifa? Elano kötü dediniz oynatmadı. Jo iyi değil dediniz oynatmadı ki zaten ikisi de hafta içi antrenman yapmadı. Orta saha koşmalı dediniz 3 adam koydu , üçü de koşuyor. Barış keza en büyük yeteneği koşmak. Leo Franco'yu kes dediniz , kesti. Daha ne ? Ne istiyoruz Rijkaard'dan ? Bırakın artık adamın yakasını da sahadakilere bi bakın.

İlk yarıda oyunu forse eden taraftı Galatasaray. O üçlü orta saha sorunsuz işliyor hatta hızlı pas trafiğiyle etkiliyordu. Meğerse sadece 45 dakikalığına kandırmışlar bizi. İkinci yarı tamamen oyunu kendi yarı sahasında kabul eden ve koşmayan Galatasaray vardı. Servet'in pas hataları , Barış'ın gereksiz hareketleri , M.Sarp'ın dolanması golü getirdi Sivasspor cephesine. Ne oldu şampiyonluğa elveda dedi desek hiç yalan olmaz. Artık kalan 6 maçını kazansa da çok zor. Yine de kazanıp en üst noktada bitirebiliriz.

Bir nokta da Rijkaard'ın tartaklanmasına. Sivasspor kulübesindeki paltolu adam Rijkaard'ın kaşkolundan , boynundaki bilgi kartından çekti. Rijkaard'da doğru okuduysam 'Fuck Off' deyip geri döndü. RJ'ye yapılan Ne kadar ayıp ! Ne kadar çirkince bişey. Kesinlikle yaptırım uygulanmalı. Gereken her türlü süreç başlatılmalı o yetersizle ilgili.

Yazacak bişey yok. Ben Rijkaard'ın arkasındayım hala. Biz ona istediğimiz takımı kurduğumuz vakit işler tamam olacak. Servet ile , Barış ile, böyle takoz futbolcularla Total Futbol istiyoruz. Yazık, çok yazık !

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails