4.25.2010

Sıçtı Cafer bez getir...



Dakikalar önce Turkcell Super Lig'in şahsen 31 hafta boyunca en güzel maçı sona ermiştir. Müthiş bir maçtı. Ne Barca-Real ne de farklı bir maç bu maçı izlememe sebep olamaz. İki takımda müthiş istekli , aklı başında oyun oynadı. Mükemmel mücadele etti Galatasaray ama futbol şansı yoktu.(iki takımda da).

Galatasaray'da iyi oynayan isimler , Mehmet Topal , Baros , Keita gibi isimler vardı. Giovani de yine çok istekliydi. Ayrı bir parantez açılacak adam Aykut. Leo Franco'dan aldığı kaleyi en azından sezon sonuna kadar bırakmayacak gibi gözüküyor. Aynen devam Aykut. Kötü isimlerden Caner Erkin , biraz orta çalışsın lütfen. Sabri'nin gençliğini görüyoruz. Her pozisyonda ya rakibin içinden topu geçirmeye çalışıyor yada dağlara taşlara. Bonservisinin alınması için ben bir sebep görmüyorum. Takım genel olarak bugün çok iyi oynadı onu da belirtmek de yarar var. Hakkaten ben ışık gördüm bugün tünelin ucunda ilk kez bu kadar net.

ve Bugün ki maçtan sonra şampiyonluk şansı da bitti , Şampiyonlar Ligi de mucizeye kaldı. Kalan 3 maç var Bursa iki maç oynayacak. O iki maçı da kaybetmesi biraz zor bu noktaya kadar gelmişken... Seneye Seyrantepe'de Avrupa Ligi maçları izleyeceğiz.

Eveeeet gelelim hakem beye. Bünyamin Gezer bence çok çok çok kötü yönetti. Yani mükemmel giden bir maça resmen baltaladı ve maçın içine sıçtı. Evet açık açık sahanın orta yerine sıçtı. Zapo ve Neill'in atılması hataydı. Atıldıktan sonra da zaten eski havası kalmadı maçın duruldu iki takım. Son değişiklikler kurban oldu. Faullerin bazıları çok yanlış , hatalı. Helal olsun Bünyamin Gezer. Zaten bu maça atanması ayrı bir skandal. İlk yarıda Kadıköy'de başladığı oyunu bugün Ali Sami Yen'de bitirdi. Hadi seneye ki ilk büyük maça verin Bünyağğmin'i...

Son olarak Gökmen Özdenak'a bişey söyleyeyim. Hani şuan diyor ya neden gol atmadılar Bursa'ya futbolcular diye. Diyelim ki kasten olsun 0-0 mı kalır yatış yapar. Kalk git gözünü seveyim ya... Kötü bir laf çıkacak ağzımdan.

3 yorum:

murat durgun dedi ki...

bünyamin soda var mı lan,şişesi olsa da kafi,seni oturtturcam üstüne

Burak Bozdağ dedi ki...

süpersin kanka ellerine sağlık.kısa ve göz yormayan bir analiz işte bu.(Burak Bozdağ)

jacques dedi ki...

soda varsa içeriz muytti. :D

teşekkürler Burakcım. :)

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails