5.19.2010

İşte Galatasaray'ın yeni Türkleri !


Evet Galatasaray'ın yeni transferleri sürüyor. Şu ana kadar aldığım bilgiler sonucu kimi resmi , kimi değil 7 yerli oyuncu ile anlaşıldı.

1 - Musa Çağıran ( Resmen)
2 - Ali Turan ( Resmen)
3 - Serdar Özkan (Resmen)
4 - Veli Kavlak
5 - Yasin Pehlivan
6 - Mustafa Pektemek
7 - Mehmet Batdal (Resmen)


# Musa Çağıran

Altay'ın orta sahasında oynuyor. 1992 doğumlu oyunu iki yönlü oynayabiliyor. BankAsya 1.Ligde 31 maçta 8 gol attı. Galatasaray'da 35 numarayı giymesi bekleniyor.

# Ali Turan

Kayserispor'un stoperiydi. 1982 doğumlu. 16 maçta oynayabildi. İkinci yarıda Kayserispor yönetiminin kendisi kadro dışı bırakmasıyla hiç resmi maça çıkamadı. İlk yarıda Trabzonspor maçında kırmızı kart gördü.

# Serdar Özkan

Beşiktaş'ın gelecek vaadeden futbolcusuydu.1987 doğumlu . 12 si Süper Lig , 3'ü Türkiye Kupası 15 maçta görev aldı. Genellikle oyuna sonradan girmesine rağmen taraftarı çok çıldırtan bir isim oldu. Özellikle son vuruşlardaki eksikliğini gidermesi halinde iyi bir başlangıç yapabilir.

# Veli Kavlak

Rapid Wien takımının Türk asıllı Avusturyalı'sı Veli Kavlak. 1988 doğumlu. Avusturya Milli Takımının en genç A milli olan oyuncusu. O da orta sahada oynuyor. Barış Özbek'in teknik yüklemesi yapılmış hali. Türkiye'de çok başarılı olacağına inanıyorum. 29 maçta 4 gol 6 asisti var. 1750 dakika sahada kalmış.

# Yasin Pehlivan

Rapid Wien takımının ikinci Türk asıllı Avusturyalı'sı. 1989 doğumlu. Orta sahada görev yapıyor daha ziyade M.Topal'ın boşluğunu dolduracak gibi gözüküyor. Onunda Türkiye'de başarılı olacağına inanıyorum. 28 maçta oynamış , 2 asisti var. 1929 dakika sahada kalmış.

# Mustafa Pektemek

Gençlerbirliği'nden tanıyoruz golcüyü. 1988 doğumlu. 37 maça çıktı kupada ve ligde G.Birliği ile. Thomas Doll'ün vazgeçilmezi. Aslında ben geçen seneden bekliyordum bu transferi. Alpaslan'ın transferi hiç resmileşmedi Galatasaray tarafından muhtemelen geçen seneden anlaşılmış olabilir. 11 golü var ligde , 4'ü kafayla.

# Mehmet Batdal

Bucaspor'un en golcü adamı. Tip olarak Torres ve İbra'ya benziyor hakikatende.1986 doğumlu genç golcü. 32 maça çıktı ligde ve kupada Sarı-Mavili formayla. Şüphesiz Buca'nın Süper Lig'deki önemli kozu olacaktı ama olmadı. 16 golü var , 4 'ü kafayla. 1 tane de kendi kalesine golü var Kocaelispor maçında.

Hepsi çok yetenekli gençler bunlar. Türk futboluna katkı olarak çok şey verecekler. Umarım hepsi Türk Futboluna hizmet verecek başarılar kazandırır. Hayırlı olsun.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Torres'le İbra'ya aynı tip oyuncu demişsin ya artık bu futbolcu analizlerini niye ciddiye alsın ki insanlar.

jacques dedi ki...

Oyun tipi ,stili dememiştim ama... Öyle anladıysanız ciddiye almayın tabi :)

Uzun boyu ve saç tipi olarak benzediğini kastettim.

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails