5.12.2010

# Transfer Güncesi

Galatasaray'ın transfer güncesine bugün başlayalım. Çeşitli söylentiler , isimler ve görüşmeler var. Özellikle yerli transferde hareketli dakikalar yaşanıyor. Yeni transferler var.Şimdi bakalım tek tek...

+ Musa Çağıran

Zaten herkes biliyor. Resmi siteden de açıklandı. Altay'ın orta sahasında görev yapıyor ve golcü yönüyle de öne çıkıyor. Bir kaç maçını izledim. Neredeyse hepsinde gol attı. :) Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Haziran 1'de takımda olacak muhtemelen.



+ Veli Kavlak

Pek bi fikrim yoktu ama bir kaç arkadaşımla görüşüp konuştum. Olumlu şeyler söylediler. 22 yaşında Türk asıllı Avusturyalı futbolcu. Türk statüsünde oynayacak olması çok büyük avantaj. Öyle yetenekli ki Avusturya Milli Takım formasını giyen en genç futbolcu. Yani Avusturya bu çocuğu çok tutuyor. Büyük bir sıkıntı olmazsa seneye Galatasaray forması giyecek.



+ Tomas Rosicky


Milan Baros'un kankası. :) Arsenal'de forma giyiyor Çek futbolcu. Görüşmeler olduğu söyleniyor. Açıkçası ben pek sıcak bakmıyorum çünkü sakatlık sorunu olan bi futbolcu. Ayrıca orta saha kadromuza bakarsak Elano varken Rosicky'i de almak büyük hata olur. Çünkü iki yönlü oynayamaz oyunu. Umarım doğru değildir :)



+ Serdar Özkan

Yazı yazmıştım hakkında. Çok yetenekli bir futbolcu. Sözleşmesi bitiyor bu yıl. Yani  Galatasaray'ın teklifi olduğu çok açık. Serdar'ın gelmesi için yeterli sebepler olsa da , takımdaki kanat oyuncularının fazla olması Serdar'ın oynama şansını aza indiriyor. Bu yüzden İspanya'dan gelen teklifleri de değerlendirebilir. Olay Serdar'da bitiyor. O hangi takımı isterse oraya gidecek. Ya Galatasaray yada İspanya Liginden bir takım. ( isim vermeyeceğim )

Bildiklerim , duyduklarım bunlardır.  Sevgiler...

1 yorum:

cancolfan dedi ki...

+ Grella :)

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails