5.20.2010

Beşiktaş'ın Gençleri # Batuhan Karadeniz.



İlk yazımda Beşiktaş'ın Gençleri patentinde Serdar Özkan'ı yazmıştım ve Galatasaray'a gelmesi halinde büyük bir etki olacağını söylemiştim. Belki uğurlu geldi bilmiyorum ama umarım Batuhan için de uğurlu gelir. Hakikaten Türkiye'nin en iyi forvetlerinden biri şu haliyle bile. Yüzde yüz ısrar edilmedi Batuhan'a Beşiktaş'ta. Çok çok büyük yanlıştır onu Eskişehir'e satmak Beşiktaş açısından. Futbolcu için çok iyi transfer. Hem oynayabileceği bir kulüp hem de tanıdığı, sevdiği bir teknik adam var.

İlk filizlendiği anlar 2006 yılıydı. 15 yaşındayken Türk Basını tarafından farkedildi. Boru değil 25 maçta 81 gol atmıştı. U-15 Milli Takımının değişilmez adamıydı ve Hakan Şükür'ün veliahtı deniyordu. Manchester City talip deniyordu haberlerde. Daha sonra Batuhan Karadeniz Oyunlarında , Milli Takımla iyi performans gösterince Ertuğrul Sağlam'ın da beğenisini kazanarak A takım kadrosuna alındı. 2007 sezonunda forma almaya başladı. 25 Ağustos 07'deki Gaziantep maçında son dakikada gol atarak Beşiktaş'a ilk maçını kazandırdı. Buradan sonra artık önünün açık olacağını düşünüyorduk ki öyle olmadı maalesef. Beşiktaş'ın gençlerinin en önemli , değişmez özelliği olan gece hayatı devreye girdi bu noktadan sonra.



Milli Takım'da çok çirkin hareketleri oldu. Penaltı atarken atacağı köşeyi gösterdi , bir ukalalık gibi gibi şeyler bir sürü var örneği. Daha sonra imam nikahı olayları falan çıktı. Bunlar gösteriyor ki maalesef Beşiktaş kulübü gençlerin kariyer yönetimini beceremiyor. Serdar Özkan'ın da gece hayatı vardı. Batuhan'ın Eskişehir'de , Beşiktaş'ta sürekli bu gece hayatıyla ilgili haberleri çıkıyordu. Elbette futbolcunun gece hayatı olabilir ama tadında bırakmak gerek. Batuhan bırakamadı. Kariyerini etkiledi. Ona bakınca biraz İlhan Mansız-Beşiktaş ilişkisini görüyorum. Umuyorum öyle olmaz. Eskişehirspor'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Keşke Es-Es'ten sonra durağı Florya olsa...

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails