5.23.2010

Boynuz kulağı geçmiş bile ..



Van Gaal-Jose Mourinho. Usta ve çırak.. Barcelona'da beraber çalışan önce scout olan Mourinho'yu yanına alarak belki de dünyanın en iyi teknik direktörünü yarattı. Bu yüzden iki kere ustadır van Gaal ama bu gece gördük ki boynuz kulağı geçmiş. Mourinho çok parlak bir oyun olmasa da finale gelene kadar haketti. Bayern de nitekim aynı şekilde ama şahsen van Gaal hatalar yaptı bu gece.

Hatalar ve kadrodaki yetersizlik etkili oldu Bayern'in kaybetmesinde. Inter'in katı savunmasını açamadı Alman ekibi. Bunun için sadece Robben yetmedi , hani bir Ribery olsa hem maç daha keyifli olurdu hem de Bayern'in kazanma şansı artardı. Ayrıca Müller gibi bir adam nasıl bu kulüpte oynuyor şaşkınlık içersindeyim. İnanın Anadolu Takımı topçusu ayarında. Hamit-Klose değişikliği tam bir fiyasko oldu sahada Müller varken...

Inter için söylenebilecek bişey yok. Takım halinde derli toplu , çok disiplinli oynuyorlar. Diego Milito bence "Yılın Golcüsü" hatta abartalım "Yılın Oyuncusudur". Sezon başından beri istikrarlı oyununu sürdürdü ve son vuruşlarda üstad olduğunu bugün de kanıtlamış oldu.
Junior Mourinho vs Jose Mourinho

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails