5.16.2010

Dünyanın En Karizmatik 10 Futbolcusu !

Evet geçenlerde yaptığımız teknik adamlar sıralamasından sonra yakın zamanda bırakmış ve oynayanlar arasında en karizmatiklerini seçelim dedik.


# 10 Henrik Larsson



İsveç'in ilk karizma adamlarından. Her alanda çok başarılı bir adam Larsson. Başarısıyla olduğu kadar karizmasıyla da dikkat çekiyor bence. Onunla giriş yapıyoruz..

# 9 Olof Mellberg



İsveç'in ikinci harbi karizmatik adamlarından Olof. Sakallarıyla saçlarının uyumu oldukça iyi. 9 numaramızda o var.

# 8 Edgar Davids



Sıradışı bir Portakal var sırada. Gözlükleri ve saçları aşırı farklı gelirdi bana. Hatta Fifa 2000'lerde oyuncu yaratır hep gözlüklü yapardım. İlgi çekici bir tarzı ve karizması vardı.


# 7 Alessandro Del Piero



Sırada Juventus'un efsanevi olmuş kaptanı var. Yaşayan efsane hakikaten ve onun karizması dünyada yerini almış bile.

# 6 Francesco Totti



Bir diğer yaşayan efsane. Hatta faal efsanelerden o da. Roma'nın simgesi. Hem yakışıklılığıyla hem de karizmasıyla listemizin 6. sırasında Roma Kaptanı.

# 5 Harry Kewell





Tanıdık bir isim. Öyle bizden biri diye ekledim sanmayın , hakikaten çok karizmatik , çok yakışıklı bir adam Kewell. Galatasaray'a geldiğin için teşekkürler. :)



# 4 Thierry Henry



İngiliz ve Fransızların sevgilisi. Şimdi de İspanyolların... Thierry Henry.

# 3 Abel Xavier




Galatasaray'a gelmiş en yakışıklı , en karizmatik adamı belki de. Dünyanın en ilginç tiplerinden. Farklı adamdı Xavier !

# 2 Cristiano Ronaldo



Bir numaraya mı yazayım , ikiye mi diye çok düşündüm ama ikiye yazmak istedim. Çünkü bir numara daha sansasyonel ve karizmasını daha ön plana çıkarmış biri. Ronaldo da karizma abideliği var mutlaka. Bir de şu amatör Clear reklamlarında oynamazsa daha iyi olacak. :)

# 1 David Beckham




Bir numaraya yakışan bir isim oldu bence. Tam anlamıyla bir yıldız ve karizmatik. Attığı her adım , her gol olay. Karısı Victoria ile müthiş bir ikili hakkaten de. Bir numaramız İngiliz Beckham.

Sevgiler..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

amatör Clear reklamları mı?
Clearın dünyanı en iyi şampuan firması olduğunu bilmiyon heralde orda çalışan sıradan bir işçi bile 5000 TL maaş alıyo dünyadan haberin yok tutturmuşun karizma... :P

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails