5.03.2010

Bal-Kes'in son adımı ...





'10'lar inanmış' diye bir yazı yazmıştım geçen ay. Balıkesirspor'un ikinci lig yolundaki hedefleri , inancı ve isteği üzerineydi. İnanmışlardı ikinci lige... O zamanlar ligin bitimine 5 maç vardı ve liderdi .

Bu sene diğer yıllardan daha istekli ve istikrarlı bir sezon geçiriyorlar. 17.hafta maçları oynandı dün. Bandırmaspor evinde Siirtspor'u yenerek şampiyonluğunu garantiledi. Balıkesir deplasmanda Kırıkhanspor'u yenebilseydi o da yükselmeyi garantileyecekti olmadı 3-0 kaybetti. Son maça bıraktı herşeyi. Dilerseniz bir puan durumuna bakalım.



Görüldüğü üzere Play Off'larda , direk yükselme de son maça kaldı. Çok çekişmeli bir hafta bekliyor bizi 18.hafta. Balıkesirspor evinde Keçiören Sportif'i konuk edecek. Keçiören'in herhangi bir düşme durumu yok. Formalite maçları oynuyor. Bu yönden Balıkesirspor daha avantajlı gözüküyor ama Keçiören bu rahatlığı avantaj yapıp ligin kaderini de etkileyebilir. Balıkesir'inde evinde sadece tek maç kaybetmiş olması pozitif noktalar...

Siirtspor da evinde Anadolu Üsküdar'ı ağırlayacak. Anadolu Üsküdar için de herşey kritik. O da 24 puanda ve hala Play Off şansı var. Kazanması şart. Siirtspor da öyle tabii. Çok korakor bir maç olacağı kesin. Bir Balıkesirli olarak Anadolu Üsküdar'a başarılar diliyorum. :)

Haydi Balkes !

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir anda değişti herşey nağmaglup giderken! TEpe taklak oldu takım ve son maç final maçı! Kötü bir duruma soktu kendi kendini BLKspor! Siirt ve Jet Fadıl da es geçilmemeli tabi; baya bir karaladılar ligi !

jacques dedi ki...

Değil Jet , Uzaylı Fadıl gelse döndüremez artık. :) Adım adım Süper Lig'e. :)

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails