3.23.2010

Kayserispor ve Tolunay Kafkas..




Kayserispor'da bu akşam saatlerinde yapılan basın açıklamasında Tolunay Kafkas'ın sözleşme uzatma isteğini reddettiği açıklandı. Sene başında ilk devreye kadar devamlı zirve yarışında bulunan ve ilk yarıyı lider kapatan Kayserispor'da ne oldu da bu karara vardı Tolunay Kafkas anlamış değilim.

Kayserispor Türkiye'nin beşinci büyüğü olmaya en yakın kulüptür. Hem stadıyla , hem şehiriyle modernliğin son seviyesine gelmiş bir şehir takımı. Lakin Tolunay Kafkas Gökhan ve Mehmet gittikten sonra takımı idare ettiremedi. Kötü oyuncular aldı ve Turgay Bahadır gibi bir ismi cesurca gönderdi. E Turgay'ın da bugün Bursa'da neler yaptığı ortada. Tolunay Hoca'nın sıkıcı futbol anlayışı ve Süleyman Hurma'nın her seferinde olayları kördüğüm etmesi Kayserispor'u gittikçe geriye götürüyor. Yani bu alanda Kayseri'nin en büyük derdi Tolunay hoca'dan çok Süleyman Hurma'dır. Transferlerinde hep bir sorun çıkması tesadüf olamaz.

Yeni gelecek isimler arasında taraftarlar Abdullah Avcı fikrinde birleşiyor. Seyircisiz bir İBB ile mucizeler yaratan Avcı , Kayserispor'u uçurur. Hem renkler de ona uygun. :)

Diğer isimler Abdullah Ercan ve Bülent Korkmaz. Kaptan Bülent'in Kayserispor'un yönetim yapısında hiç barınamayacağını düşünüyor ve biliyorum. Umuyorum Bülent Kaptan kendine yazık etmez.

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails