3.28.2010

Galatasaray - Fenerbahçe




Zaman geldi çattı. Yaklaşık 6 saat sonra maçın ilk vuruşu yapılacak. Maç başlarken hava aydınlık olacak. Hava 10 derece civarlarında olup , yer yer yağmur bekleniyor. İki takımda da eksikler bulunmakta. Galatasaray'da Gökhan Zan,Kewell bu maçta sakatlıkları sebebiyle oynayamayacak. Arda 18 kişilik kadroda. Fenerbahçe'de ise sakatlıkların çok olması göze çarpıyor. Cristian,Uğur Boral,Ali Bilgin , Emre Belözoğlu ve Deniz Barış'ın sakatlıkları sürüyor.

Az önce son dakika haberiyle Emre'nin oynamayacağı açıklandı. Bu maç içinde herşeyi değiştirecektir. Takım dizilişi , oyun mantalitesi tümünü değiştirecektir. Bu yüzden Galatasaray'ı şu dakikadan öte daha fazla şanslı görüyorum ama derbi bu hiç belli olmaz. Zamanında bi maç vardı. Preko'lu Fenerbahçe Ali Sami Yen'de çok sürpriz bi galibiyet alıp , yenmişti Galatasaray'ı. Bugün de öyle olursa şaşırmam yani. Galatasaray bu Fener derbilerinde bi değişik oluyor.

Takım 11'leri tahminimce şöyle.
Fenerbahçe : Volkan,Lugano,Bilica,Gökhan,Vederson,Selçuk,Topuz,Özer,Andre S.,Alex,Guiza.
Galatasaray : Leo,Hakan,Servet,Neill,Sabri,Topal,Sarp,Elano,Keita,Giovani,Jo.

Kilit adamlar: Volkan,Guiza,Keita ve Elano.
Sonradan girip fark yaratacaklar : Baros , Deivid.

Sofistike Anket : Derbi maçın yıldızı.

Değerli takipçilerimiz maçın yıldızı olarak Meksikalı Giovani Dos Santos'ta birleşmişler. İkinci olarak Keita'yı seçmişler. Üçüncü Fenerbahçe'den Alex de Souza.

Önerilerimizi yaptık. 11'lerimizi verdik. Dileklerimizi sunduk. Artık söz futbolcularda. Umuyorum ki derbiye yakışır futbol ve dostluk kardeşlik içinde göreceğiz.

Başarılar Galatasaray ve Fenerbahçe.

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails