7.13.2010

Dünya Kupası'nın Altın 11'i !

Kupanın 11'ini finalden 2 gün sonra yazma fırsatı buluyorum. Takipçilerimizden de bu konuda özür dileyelim.



Bana göre Kupanın 11'i...

Casillas - Maicon - Puyol - Mertesacker - Capdevila - Xavi - Iniesta - Sneijder - Mesut Özil - Forlan - Müller. 

Kaleye Casillas'ı yazdım. Çünkü daha başka bi seçenek düşünülemez herhalde. Fakat hani bir gümüş kadro olsa kaleye Neuer'i koyardım. Casillas farkını ortaya koydu.

Sağ bekte Maicon tercihine yanlış diyemez kimse. Tartışmasız en iyi sağ bek olarak geldiği turnuvayı iyi bitirdi kendi açısından. Puyol takımını taşıdı , Mertesacker de çok fazla hata yapmadan oynadı. Sol bek tercihim de Capdevila oldu. Çok çok beğendim bu turnuvada.

Orta saha için çok fazla söz gerek yok. Xavi-Iniesta ikilisi , şüphesiz turnuvanın en iyi orta sahaları. Bunların yanına Mesut ile Sneijder'i de yazabiliriz tabi. Özellikle Mesut beni çok şaşırttı. Bekliyordum ama bu kadar da değil !

ve Forvet hattı. Turnuvanın yıldızı bana göre Diego Forlan. Attığı gollerle , takımının liderliğine soyunmasıyla herşeyiyle bunu haketti. Uruguay gibi son yıllarda düşüşte olan bi takımı adeta turnuvada yeniden yarattı. 2014'e kadar oynar mı bilmiyorum ama iyi ki Uruguay gelmiş ve iyi ki seni izledik Forlan.
İkinci forvet tercihinde Villa ve Müller arasında kaldım. Tercihim , hiç sevmesem de , Müller'den yana oldu. Gol Krallığının ortaklarından biri ve turnuvanın genç yıldızlarından biri oldu. Koca bir 'helal olsun'u hakediyor bu yaşta , bu başarı... Şahane.

Önümüzdeki günlerde de En'leri yazmayı düşünüyorum. Sevgiyle kalın.

1 yorum:

Lütfi Mutluer dedi ki...

Mrb arkadaşım çok güzel bir blog olmuş başarılarının devamını dilerim..
Benim siteme de beklerim www.anindayorum.com
Şimdilik Hoşçakal...

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails