7.05.2010

Maradona kalsın ama...



Arjantin kupanın en renkli ve en iyi oynayan takımıydı. Gel ki Almanya'ya kadar. Katı disiplinli , koşan bir Almanya Arjantin'i darmadağın etti. Bunun sebepleri neler bunu iyi araştırmalı.

Diego'nun Arjantin'e bir hava kattığı aşikar. Fakat bi yerlerde hata yapıyor. O hata şu ki , Arjantin takım gibi oynayamıyor. Takım savunması ve takım oyunu çok alt seviyelerde. Almanlar bunun tam tersi olunca ve ilk golü de erken atınca böyle bir skor ortaya çıktı.

İkinci hata da orta saha kurgusu. Bundan tanıdığım herkes şikayetçi. Yanlış kuruyor orta sahayı. Di Maria - Mascherano ve Maxi üçlüsü bekleneni verecek kapasitede değiller. Cambiasso'yu neden almadı hiç bir fikrim yok ama bundan sonraki süreçte bu takıntısını üzerinden atması lazım. Yoksa Arjantin'in kadrosunun zenginliği hiç bir takımda yok..

Yani Maradona'nın eksikliği tecrübesizlik oldu. Yanına iyi bir yardımcı verilirse belki farklı şeyler olabilir Arjantin'de. Arjantinliler Maradona'yı çok seviyor ve kalmasını istiyor. Maradona da kalmayı çok istiyor bence...

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails