7.09.2010

Cana'dan daha iyi bir hareket.



Transfer dönemine sessiz girdi Galatasaray. Özellikle yabancı transferde dışa satımda hareketli günler geçirse de transfer yapma da sıkıntı vardı. Haldun Üstünel'in istifası, maddi kriz ve tüzük değişimi gibi konulardan ötürü belki de geç başlandı. İlk transfer Arnavut orta saha Lorik Cana oldu. Hayırlı olsun camiaya.

Resmi sitede yüklenme oldu tabii. Herkes Cana haberini okudu ama benim gözüme başka bişey battı.Başka bir resmi açıklama da Hollanda'da Eindhoven ve Rotterdam'da  futbol okulunun açıldığını belirtiyordu. Çok çok hoşuma gitti bu iş. Hani Galatasaray'ın vizyonunun ne kadar geniş olduğunu ölçecek bir hareket. Bırakın transferleri falan da bu işleri değerlendirin. Galatasaray vizyonunu genişletiyor, Galatasaray Dünya Kulübü olma yolunda...

Bu Futbol Okullarının daha da genişlemesi dileğiyle...

Resmi Sitesi : www.galatasarayim.nl

4 yorum:

Unknown dedi ki...

aynen kardeşm benim de gözüme takıldı, takıldık hollandalıların peşine bir kere :D çok çok hoşuma gitti ya bakalım meyvesini yiyebilecekmiyiz..

jacques dedi ki...

Umuyorum ki Portakal yeriz bol bol :) Bu futbol okulunun yanına bir de pilot takım gerekli. O da çok önemli bi hamle olacaktır eğer yapılırsa..

Unknown dedi ki...

tabii bu takım beylerbeyi gibi galatasaraya futbolcu yetiştirmeyi kendisine yapılmış bir hakaret saymayacak bir yönetime sahip olmalı!!

Volvox dedi ki...

Hollanda futbol okulunun açılması gerçekten çok sevindirici bir gelişme.

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails