6.28.2011

Yerli Tenor

Hagi futbolu bıraktığından bu yana , Galatasaray bir türlü tenoruna kavuşamadı. Geçen sene Arda dendi , sakatlıktan burnunu çıkaramadı. Sanırım bu sezon artık işler biraz daha farklı ve istikrarlı gidecek.

Fatih Terim'in gelişiyle başlayacak olan pres ve hücum oyunu bu liderin önemi artıracaktır. Fatih Terim de bu lideri kendi içinden çıkaracaktır. Eğer ki bir sürpriz transfer olmazsa bu liderin Selçuk İnan olduğunu düşünüyor ve Selçuk'un bu işi layıkıyla yerine getireceğini düşünüyorum.

Selçuk Trabzonspor'da lider özellikli bir oyuncuydu. Şimdi belki ilk haftalarda söyleyen çok olacak Trabzon ile G.Saray bir değil falan filan ama bu bocalama sürecini yaşamayacağını düşünüyorum. Selçuk çok özel bir oyuncu , ödenen ücretler de bunu gösteriyor. Yabancı sınırı olan bir ülkede Selçuk gibi bir oyuncuya verilen bu paralar ak süt gibi helaldir. Bunu gelecek maçlarda da gösterecektir.

Yine söylüyorum üstüne basa basa , Selçuk oynar da arkasında yine kalas kalas adamlar oynarsa bu adamdan verim alamayız. Eğer öyle olursa sadece eksileri çoğaltmaya yarar . Selçuk üzerine artıları koyan bir futbolcu...

Bu sezonun en istikrarlı , en iyi orta saha oyuncusu olmasını bekliyorum.

Gelecek konuk ; Emmanuel Emenike.

2 yorum:

seladdin mercanlar dedi ki...

Selcuk kafa yapisi olarak bunu kaldirabilecek birisi bence, hele ki culio, ayhan, ceyhun, yekta 'nin oldugu yerde banko oynayacaktir, bu ona gosterilmesi gereken sabrin ana kaynagi olacaktir.

jacques dedi ki...

Bende kaldırmasını bekliyorum zaten. Hani olur da ilk 2-3 maçta sıkıntı yaşarsa yaşar. Daha sonra bi sakatlık yaşamadığı sürece Galatasaray'ın en sağlam tarafı olur. Selçuk-Culio-Yekta üçlüsü gayet iyi bir üçlü olur diye düşünüyorum zaten.

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails