6.29.2011

Büyük Takım ve Emenike

Sezonun en flaş transferlerinden biri de Emenike'nin Fenerbahçe'ye gitmesiydi. Hem maddi yönden , hem de diğer yönlerden yüzde yüz flaş bir transferdi. Flaştı falan ama iyi transfer bunu kimse inkar edemez. Türkiye şartlarında Bank Asya'da 30'a yakın gol atmış , geçen sene de Süper Lig'de 12-13 civarında gol atmış. Sakatlıklarla çok boğuşması ve Karabükspor'un durumuna rağmen geçen sezon attığı gol gayet iyi.



Fakat şöyle bir durum var ki , Karabükspor Emenike'ye endeksli bir takımdı. Yani tüm takım geride oynayıp , en son Emenike ile topu buluşturuyordu ve Emenike de golü yapıyordu. Çok çok güçlü bir oyuncu bunu izlediğimiz maçlarda sık sık görüyoruz. Fiziği , kondisyonu çok çok iyiydi. Bu sene daha da güçlü olacaktır bunda da bir şüphe yok. Tek şüphe Niang,Alex gibi yıldızların arasında kaybolup gidebilir mi ?

Bunu tabii ki zaman gösterecek lakin Nijerya Milli Takımına seçildiğinden beri gol atıyor Emenike. E ne yani Nijerya'da da mı Emenike'nin üzerine kurulu bir oyun var ?

Herşeyi zaman gösterecek ama Emenike'nin en çok Şampiyonlar Ligi'nde iş yapacağını düşünüyorum. Çünkü F.Bahçe güçlü ekiplerle oynayacak içerde ve dışarda bazen kontratak oyunu oynayacaktır. İşte o zaman Emenike altın gibi parlar ve beklenen patlamayı yapar diye düşünüyorum.

Yine de herşeyi zaman gösterecek.

4 yorum:

seladdin mercanlar dedi ki...

Emenike her turlu ise yarar, bitiricilik ve fizik gucunu ayni anda barindiran cok fazla forvet yok.

Samsun Haber dedi ki...

Samsun haberleri için tıklayın. https://www.samsungazetesi.com/samsun

Haber61 dedi ki...

Trabzon son dakika haberlerini takip edebilirsiniz.

Tohum Ekme Makinesi dedi ki...

Tohum Atma Makinesi

ZTM-125 Viyole Tohum Ekme Makinesi,
Viyole Torf Doldurma Ünitesi,
Vermikulit Sulama Ünitesi,
Karıştırıcı Mikser,
Saksı Dolum Makinesi,
ZTM-60 Tohum Atma Makinesi,
Sarımsak Ekme Makinesi,
ZTM - Ispanak - Isırgan - Dere Otu Hasat Makinesi,
ZTM Manuel Tohum Atma Ünitesi,

Tohum Atma Makinesi

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails