10.24.2010

Hagi'nin Gala'sı !

Ligin 9.haftasında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Maçın geneline bakıldığında galibiyeti kaçıran taraf Galatasaray'dı.



Maçın başında çok gollü geçeceğini düşünmüştüm lakin öyle olmadı. Pino tercihi forvette çok doğru bir tercih olarak gözümüze çarptı. Ben Mehmet Batdal'ı bekliyordum ki Pino oynadı. Çok da güzel oynadı yani... İleri uçta Misimovic bugün etkisiz kalsa da elinden geleni yaptı. Hala kondisyon yönünden sıkıntısı var ve oyuna ağırlığını koyamıyor. Gel gelelim o çıktıktan sonra pas trafiğini iyi ayarlayamadı takım.

Elano'nun dönüşü

Elano , Rijkaard tarafından çürütülmeye yüz tutmuştu. Ben dahil tüm Galatasaraylılar ümidi kesmiş , Ocak'ta gidecek diye gözüne bakıyorduk. Bu maç Elano'yu yeniden doğdurdu. Çıkarken taraftarı alkışlaması tüm buzları da eritmiş oldu. Çok koştu , mücadele etti , savaştı.

Maestro Ayhan



Mükemmeldi. Tam bir savaşçı bu maçın öne çıkan üçüncü ismi oldu. Cana - Mustafa Sarp ikilisi de çok sağlam iyi oyuncu olunca Ayhan daha çok insiyatif aldı , çok güzel yönetti takımı. Hani Arda'nın kaptanlığı tekrar düşünülmeli diyorum..

Fenerbahçe tarafında sıkıntı vardı. Favori olmak yaramamış takıma. Dia ve Stoch Konyaspor maçına oranla çok etkisiz oynadılar. Niang çok güçlü bir forvet ama bugün iyi beslenemedi kendi başına çok çabalasa da Neill'le bire bir de çok yıprandı.

Bu maç Fenerbahçe lehine kaybedilseydi Aykut Kocaman gidebilirdi. Lakin Alex-Semih değişikliği çok sansasyonel. Alex ile Semih uyumu çok önemli ve Alex topu önde alıp , ayağında tutabilen bi oyuncu. Alex çıkınca çift forvete dönülünce orta saha kontrolü Galatasaray'a geçti ve o dakikadan sonra Galatasaray etkili oldu. Bu dakikalarda da galibiyet kaçtı.

Sonuç olarak Hagi , Galaya çıktı. Bu film çok başarılı olacak mı ?  - ...

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails