5.26.2010

Semih ve Ajax !




Gece bülteninde NtvSpor'da izledim. Semih'in avukatı telefonla bağlandı , merak edilenleri yanıtladı. Kanallarda zap yaparken bir anda duruverdim ve izledim. Galatasaray ile herhangi bir temas söz konusu değilmiş. Türkiye'den teklif gelmemiş. Avrupa'dan İspanya'dan ve İtalya'dan ilgilenen varmış. Lakin en ciddi teklif  ve görüşme Ajax ile olmuş. Bu da demek oluyor ki Semih Ajax'a yakın. Arada pürüzler varmış , en önemlisi de para sorunu. Bence bu sorun da aşılacaktır. Nasıl derseniz , Daum eğer kalacaksa Semih'i tutmak mümkün değil. Başka bir teknik direktör geldiğinde de kalacağını sanmıyorum. Bir ihtimal daha var o da Aykut Kocaman. Eğer o teknik direktör olursa kalma ihtimali yükseklere çıkar.

Semih ve Ajax'ı değerlendirirsek , bir kere Semih Türkiye'nin şüphesiz en iyi forvetlerinden biri. Son vuruşları etkili , pozisyonları iyi süzen , doğru zamanda doğru yerde duran bir forvet. Bu açıdan Ajax'ın aradığı adam ve en golcü adamı olabilir.

----------------Stekelenburg-----------------
-VdWiel-Alderweireld-Vertonghen-Anita-
-------------De zeeuw-Enoh-----------------
--------------------de Jong---------------------
--Rommedahl-------------Suarez----------
-------------------Pantelic---------------------

Ajax'ın genellikle oluşan kadrosu bu. Suarez ve Pantelic'in de bu transfer döneminde ayrılma ihtimalleri yüksek. Ajax'ın bu sezon gol ayakları gidecek ve bu eksiklik üzerine Semih için girişimdeler. Bir forvet için , hele hele Semih için, Hollanda ekolünü temsil eden bir takıma gitmek çok mantıklı ve akıllı bir seçim. Umuyorum taraflar arasında anlaşma sağlanır ve Semih Şentürk Hollanda semalarına doğru yola çıkar.

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails