8.29.2010

Başımız Sağolsun.

Bu gece iyi bi gece olmadı benim için. Blog olarak yaz sezonunu biraz pasif geçirdik ama bu haber hiç olmadı. Aziz dostum , bir türlü tanışmak nasip olmasa da çok yakın hissettiğim , abi diyebileceğim nadir insanlardan birini kaybettik.

Onu kendimce anıyorum , rahmet diliyorum. Yaşam dolu hallerini , sohbetlerimizi , kaynatmalarımızı hiç unutmayacağım. Mekanın cennet olsun Hakan abi. Seni unutmayacağız , daima yanımızda ol.

8.06.2010

Değişim ?



Türkiye'de ve Türk Futbolunda 'değişim' denen şey artık tahammül edilemez , kabul edilemez bir hale geliyor. Gerek değişimi yapacak olan adamların cesaretsizliği ve kararsızlığı , gerek basın ve dış baskılar bunu ortaya çıkardı bugüne kadar.

Rijkaard ile Galatasaray bir değişime gidiyor ve vizyon yaratıyor. Acaba yaratıyor mu ? Sözde bu böyle , bir vizyon yaratıyor. Perde arkasında ne oluyor bizde bilmiyoruz.

Hiddink, Romanya maçı Milli Takım kadrosunu açıkladı. İlk gördüğümde baya bi şaşırdım. Kendi takımlarında pek şans bulamayan oyuncuları da çağırmış. Önemli olan ve değişim deyip , gençleşme operasyonundan da eser yok kadroda. Bundan önceki ABD kampında da bu böyleydi. Hiddink niye geldi ki ?

Gençleşmeden kasıt nedir denilirse , Beşiktaş'ın yeni genç yıldızı Necip nerede ? Galatasaray'a transfer olan hazırlık kamplarında formda gözüken Mehmet Batdal nerede ? Geçen sene 11 gol atan Mustafa Pektemek ? Volkan Şen ?

Onu bunu bilmem ama ben artık Aurelio'lardan , Nihat'lardan medet ummak istemiyorum. Onlara verilecek şans Necip'lere , Volkan'lara verilsin ki geleceğimizi görelim. Guus Hiddink'in de cesaretini bekliyoruz artık.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails